zaterdag, januari 24, 2009

Nawzad Sulaiman verricht de officiële start van de stichting


“Stichting Logeerplezier officieel van start”
Stichting Logeerplezier is een jonge Zoetermeerse stichting met een ideële doelstelling. De stichting biedt vakantiehuisvesting en faciliteert logeeropvang voor gehaAfbeelding toevoegenndicapte kinderen en hun familieleden.
Op 29 november 2008 is het officiële startschot gegeven voor de stichting door het Zoetermeerse gemeenteraadslid Nawzad Sulaiman. Namens de PvdA zit hij in de raadscommissie samenleving en is woordvoerder: WMO, zorg, ouderenbeleid, jongeren, vrijwilligerswerk en integratie.
“Deze stichting is een fantastisch initiatief om gezinnen met een gehandicapt kind te helpen met een fijne vakantie in Nederland. Ik help dan ook graag mee om de activiteiten van deze stichting te steunen en er een groot succes van te maken.” aldus Sulaiman.
In de week voor kerst wordt er in Zoetermeer gecollecteerd om de stichting te helpen met haar activiteiten. “Elke financiële bijdrage wordt door Stichting Logeerplezier gebruikt om gezinnen met een gehandicapt kind te helpen.”, aldus Rini van Solingen, voorzitter van de stichting. Donaties kunnen gestort worden op girorekening 4519901 t.n.v. Stichting Logeerplezier te Zoetermeer. Donateurs worden op de hoogte gehouden van de activiteiten van de stichting via een elektronische nieuwsbrief en jaarverslag.
Stichting Logeerplezier is opgericht door Patricia en Rini van Solingen. Hun zoon Bas (2003) heeft een ernstige verstandelijke handicap door een chromosoomdefect. Zij weten daardoor precies wat de behoeften zijn van gezinnen met een gehandicapt kind.

Geen opmerkingen: